Praat erover onmiddellijk hoe ik gaat bespreken met partnerseks

In woorden is alles heel eenvoudig: verbaliseren je gevoelens en krijg je in bed wat je wilt. Maar velen van ons zijn bang dat ze veroordeeld zullen worden, te eisen en over het algemeen waardig maken van onmiddellijke scheiding! En je zult je waarschijnlijk afvragen of je erachter komt dat mannen ook moeilijk zijn om over seks te praten. Ze geven de publieke opinie dat ze er alles aan moeten weten. En zo niet – wat zijn ze mannen? Probeer een paar tactieken om de discussie over seks in je paar te vereenvoudigen.

een. Onderzoek wat jou maakt

Voordat ze over je verlangens praten, moeten ze het begrijpen. In het begin zal het belachelijk en ongemakkelijk zijn, maar vraag jezelf: welke kusjes en genegenheid die je leuk vindt? Je houdt van seks met licht of zonder? Voel je op sommige momenten zich ongemakkelijk?

Denk, welke fantasieën je fokken, welke kleine details invloed hebben op je houding tegenover seks. Iets wat je kunt ontdekken, gewoon in het bad liggen met het licht van kaarsen en aanraken van verschillende delen van het lichaam.

Vaak zijn vrouwen verlegen om te praten over wat ze niet leuk vinden, en gewoon wachten als alles voorbij is. Maar zodra u naar uw gevoelens luistert, bent u gemakkelijker om een ​​gesprek met een partner te maken.

2. Sex correspondentie

Soms is het gemakkelijker om over seks te schrijven dan om ‘woorden door de mond’ te zeggen. In het algemeen zijn dergelijke dingen erg delen: schrijf een partner over wat je leuk vindt en maakt je dichter bij hem, zelfs als hij in een nabijgelegen stoel zit.

Als je het nog nooit hebt geprobeerd, stuur hem dan een bericht: «Ik vind het leuk als jij. «En vraag hem om de telefoon te nemen, lezen en beantwoorden schriftelijk. Dan zal hij niet zeggen dat het eerste dat in je opkomt, en de tijd zal krijgen om na te denken over het antwoord. In dit geval zal uw sekscorrespondentie spelen, zelfs als u belangrijke problemen met betrekking tot bed bespreken.

3. Draai alles in het spel

Biedt hem bijvoorbeeld om «Dens» te spelen (je kunt alleen «ja» of «nee» spreken), waar iedereen vijf vragen heeft. Vraag, of hij van een bepaalde houding of een deel van het lichaam houdt

cialis kopen bij apotheek in nederland

, en hij laat hem mijn vragen stellen. Dus je zult allebei zich vrij in uitdrukkingen voelen en je zult je niet schamen om belangrijke onderwerpen te bespreken.

4. Na seks

Sommige dingen kunnen worden verteld na goede seks wanneer je een goed humeur hebt vanwege de productie van oxytocine. Vertel hem wat je leuk vond in bed, maar voeg een paar woorden toe en waar je in houdt in een partner in het algemeen. Praten over seks impliceert wat er buiten de slaapkamer gebeurt.

vijf. Spreek op een wandeling

Conversaties over seks zijn moeilijk, zelfs van koppels die samen al vele jaren. Als iemand dit plotseling begint te bespreken, kan de ander verdenken verredden of het feit dat de partner al die jaren ongelukkig was. En in feite gaat het vaak om het veranderen van smaak dat het vrij logisch is voor een persoon. Dergelijke gesprekken zijn handiger om het oog in het oog te houden, maar op een wandeling of tijdens een reis in de auto, wanneer je niet naar elkaar in de ogen kijkt. Je moet niet beginnen met een kamer in een steengroeve, je kunt bijvoorbeeld zeggen: «We bespreken het seksleven van anderen, laten we het hebben over ons!»Begin met wat je leuk vindt, verhoog zijn zelfrespect! Mensen houden van wanneer ze worden geprezen. Daarna luistert hij je zorgvuldiger en beantwoordt hij je wensen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma