Wat te doen als het meisje je niet eens probeert te exciteren

Situatie: ongeacht hoe ik geprobeerd plezier te geven, haar lichaam streelt en haar altijd bewondert, ze wil me niet opwinden. Ik ben haar als een hoofd, ze begint te argumenteren, waardoor ik me begon te laten en klaar voor me om het in te voeren. Poses zijn slechts twee: Missionary en ze staat bovenaan. Ik krijg hier geen plezier van.

In dergelijke zaken, het belangrijkste ding — Laat de situatie niet op het zelfschot. Vanwege problemen in seks, zijn zelfs de sterkste paren desintegrerend. Подобная ситуация возникает у многих людей, и тем чаще, чем дольше длятся их отношения.

Passie — Het gevoel is niet-permanent, het komt voor en verdwijnt, en dit is normaal. En als mensen alleen seks hebben gebonden, dan scheidde zo’n echtpaar zodra hun seksleven vervagen.

Maar in een relatie waar partners aan elkaar zijn gebonden, is dit probleem niet alleen seks, dit probleem is vrij oplosbaar. Wielverlies kan periodiek en constant zijn.

Periodiek gebrek aan verlangen is vrij normaal en kan worden veroorzaakt door beide problemen op het werk en de stemmingsdruppels. Niet iedereen wil elke minuut seks. Als het verlangen constant ontbreekt, dan is dit waar een groot probleem is, omdat de reden zowel in de endocriene ziekte en in een lange depressie kan zijn.

Maar je moet niet bang zijn en onmiddellijk naar de dokter vluchten voor pillen. In de meeste gevallen is de reden niet gerelateerd aan lichamelijke gezondheid, maar komt van een psychologische houding ten opzichte van partner en geslacht.

Laten we beginnen met het feit dat niet iedereen gelijk is aan seks. Één grijpt één geslachtsgemeenschap per week, een andere — eenmaal per maand en de derde — En elke dag weinig. Het hangt af van de ontwikkeling van het organisme zelf, hormonen, leeftijd enzovoort. Dit betekent niet dat iedereen een meter seksuele handelingen heeft, en iedereen kan slechts een bepaald aantal keren fummeren.

Gewoon seks — dit entertainment, en niet iedereen heeft in prioriteit. Als seks in de eerste plaats voor je is (nou ja, misschien, na het verlangen om te schreeuwen), dan de partner — Ergens op de tiende, onmiddellijk tussen de wens om met de hond te lopen en de serie te bekijken.

Maar tegelijkertijd worden hormonen constant toegewezen, en daarom is het met de tweede helft mogelijk met de tweede helft met gemak.

Het belangrijkste in dergelijke gevallen — «Lees de sfeer» en begrijpen wanneer een partner klaar is voor de nabijheid, en wanneer dat niet. Leer het bijna onmogelijk. Het enige dat hier zal helpen, — Dit is een ervaring.

In elk geval zal een geschikte manier om de huidige situatie op te lossen een dialoog met een meisje. Het is mogelijk dat ze die gevoelens niet verloor dat ze aan het

erectiepillen zonder voorschrift bij apotheek

begin van de relaties aan jou hadden.

Ze is gewoon moe van de dagelijkse routine, constante kleine problemen kloppen haar uit de sleur, en aan het eind van de dag is ze zo overweldigd dat hij gewoon op de bank wil liggen en dat niemand haar op de bank wil liggen en dat niemand haar aanraakt.

Het kan ook de nabijheid verlangen, maar het zien van haar manifestatie is niet in fysiek contact, maar bijvoorbeeld door gezamenlijke vrije tijd als het kijken naar een film.

Dit betekent natuurlijk niet dat je noodzakelijkerwijs seks moet vergeten en niet meer vertonen, omdat de relatie alleen maar sterk is als mensen bovendien beide partners op een compromis komen.

Simpel gezegd, om een ​​paar te behouden en het probleem op te lossen, wacht je op genoeg ongemakkelijke gesprekken over wie en wat je nodig hebt in relaties en hoe je het kunt bereiken.

In dit stadium mag niet verlegen zijn — Moet direct zeggen. Veel mensen heffen zelf hun relatie op. Ze doen het niet, vertrouw alleen op gevoelens en ervan uitgaande dat liefde alleen op hen is en houdt.

Maar de relatie is alleen dan sterk als het pair probleemoplossing geschikt is met voorzichtigheid en geest.

Natuurlijk kan niet alles worden teruggebracht tot het bovenstaande. Het is waarschijnlijk dat er iets anders is in het hart van het resulterende probleem.

Bijvoorbeeld het gebrek aan begrip van wat een partner wil. Wanneer je meisje niet herkent over je verlangens en dromen die in bed kunnen worden uitgevoerd, kan het proces alle betekenis verliezen.

We gaan ervan uit dat je zo’n zaak hebt. Ze weet gewoon niet wat je van initiatief dames houdt en misschien zelfs aanneemt dat je over het algemeen perfecte geliefden bent, omdat je geen ontevredenheid uitdrukt.

En als je tegelijkertijd nog steeds aan het orgasme brengt, maakt ze zich geen zorgen over ergens over. En je hoeft niet te denken dat je woorden een partner kunnen beledigen of pijn doen, want er zal veel onaangenamer zijn wanneer negatieve gedachten zich ophopen in jou, en je zult gewoon exploderen, alles gieten met verwijt naar elkaar.

Soortgelijke ruzies beïnvloeden de relatie, omdat je meisje de reden voor zo’n negatief niet begrijpt, want gisteren zei je dat je alles leuk vond, maar vandaag doe je jezelf als een klootzak.

Dus, als ze echt de weg is, kies dan de avond, goede alcohol voor jullie twee om het gemakkelijker te praten en de situatie ermee te bespreken.

Hoewel nee, gewoon gewoon. Dit gesprek kan uit je (en van het) alle sappen uitzien, maar geloof me, het resultaat is de moeite waard. Er is tenslotte niets aangenamer in seks dan het gevoel van volledige tevredenheid.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma