Wetenschappers zijn nauwkeurig geïnstalleerd toen uw vrouw treedt aan verraad

We dachten al heel lang, of je nu de aarde van onder de voeten hebt geslagen met deze gladde wetenschappelijke ontdekking (zelfs al onze persoonlijke vrouwelijke morele autoriteiten noemden, waaronder een pionier en geadviseerd). En wanneer geld eindigde aan de telefoon, besloten ze: vertel je over hem — Onze schuld.

Dus, wetenschappers nauwkeurig uitgereikt welk jaar van het gezamenlijke leven je

vrouw of constante vriendin is om je te veranderen.

Om eerlijk te zijn, dan brachten nauwgezette geesten twee enquêtes door — Onder mannen en vrouwen. Iets Er zijn lange dagen en nachten, ze martelden 423 deelnemers met een goede vragenlijst, waarin het werd voorgesteld om 29 redenen in te voeren om de extramarale seks te weerstaan ​​en eerlijk gezegd zouden ze de eed van loyaliteit zouden schenden, voor hen zo’n kans. Dan werden de resultaten berekend in de kolom en gepubliceerd in Journal of Sex Research.

En dus bleek: de gevaarlijkste periode wanneer de langdurige partners, tenminste, eruitzien (ongeveer Maximum zelfs denken eng) links, loopt tussen zes en tien jaar samenwonen. In zijn excuus mompelden ze iets over hoe dit verdomde moederschap uitgeput was (en het zijn vrouwen of waar?) En hoe pijnlijk — zoveel jaren om in bed hetzelfde profiel te zien.

Of we de zogenaamde mannen zijn. Als onze trouwe herenhoofden en de gedachte zullen vliegen die Angel Victoria’S Geheim, misschien kunt u intelligentie innemen, dan niet eerder dan na elf jaar van uitgebreide service op het gezin (controleer of dit antwoord uitkomt met de jouwe).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma